ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΕΡΑΜΑΝ
14,00€

Δερμάτινο πορτοφόλι γυναικείο βεραμάν με διακοσμητικό φιόγκοΤρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
14,00€

Πορτοφόλι γυναικείο από υψηλής ποιότητας  κόκκινη δερματίνη Διαθέτει τρία χωρίσματα για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΥΡΟ
14,90€

Πορτοφόλι γυναικείο από μαύρη δερματίνη υψηλής ποιότηταςΔιαθέτει τρία χωρίσματα για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΕ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛ
14,00€

Πορτοφόλι γυναικείο από υψηλής ποιότητας δερματίνη και μεξικάνικο designΔιαθέτει χωρίσματα για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΚΑΦΕ ΡΙΓΕ
14,90€

Πορτοφόλι γυναικείο πλεκτό καφέ ριγέ Τρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για πιστωτικές κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥ
14,90€

Πορτοφόλι γυναικείο πλεκτό με ψάθα τετράχρωμο.Μπεζ-καφέ,χρυσό-εκρούΤρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥ
14,90€

Πορτοφόλι γυναικείο πλεκτό με ψάθα μπεζ-χρυσό και φερμουάρΤρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΡΙΓΕ
14,90€

Πορτοφόλι γυναικείο πλεκτό ριγέ με φερμουάρΤρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για πιστωτικές κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΡΙΓΕ ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ
14,90€

Πορτοφόλι γυναικείο πλεκτό ριγέ λευκό-μπλεΔιαθέτει τρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για πιστωτικές κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΕΚΤΟ ΡΙΓΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ
14,90€

Πορτοφόλι γυναικείο πλεκτό ριγέ πολύχρωμο Διαθέτει τρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για πιστωτικές κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΚΕΝΤΗΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΜΠΕΖ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΥΡΟ
14,90€

Απόχρωση πορτοκαλί μπεζ μαύρο πράσινο και σχέδιο εμπνευσμένο από τον πολιτισμό των ίνκαςΔιαθέτει Θήκη με φερμουάρ για κέρματα.Θήκες για κάρτεςθέσεις για χαρτονομίσματα..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΚΕΝΤΗΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΜΠΛΕ
14,90€

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΚΕΝΤΗΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΜΠΛΕΑπόχρωση πορτοκαλί μπεζ μαύρο και σχέδιο εμπνευσμένο από τον πολιτισμό των ίνκαςΔιαθέτει Θήκη με φερμουάρ για κέρματα.Θήκες για κάρτεςθέσεις για χαρτονομίσματα..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΚΕΝΤΗΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
14,90€

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΚΕΝΤΗΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑπόχρωση πορτοκαλί μπεζ μαύρο και σχέδιο εμπνευσμένο από τον πολιτισμό των ίνκαςΔιαθέτει Θήκη με φερμουάρ για κέρματα.Θήκες για κάρτεςθέσεις για χαρτονομίσματα..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΟΜΩΝ
14,90€

Δερμάτινο γυναικείο πορτοφόλι σομών με διακοσμητικό φιόγκο μεταλλικόΔιαθέτει τρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για κάρτες..

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΟΥΞΙΑ
14,90€

Δερμάτινο πορτοφόλι  φούξια με διακοσμητικό φιόγκοΤρία χωρίσματα εσωτερικά για χαρτονομίσματαΘήκη με φερμουάρ για κέρματαΘήκες για κάρτες..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)